Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ - ΕΥΧΕΣ

Συνάδελφοι,
Ευχαριστούμε όσους μας τιμήσατε με την ψήφο σας  και επιλέξατε τον συνδυασμό των Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών, που σκοπό έχει την ενότητα στον κλάδο μας και την αναβάθμιση του ρόλου των εκπαιδευτικών.
Η ενωτική μας πρόθεση, θα συνεχίσει να στηρίζεται από τον συνδυασμό μας. Πιστεύουμε ότι μόνο με τη συλλογική δραστηριοποίηση και συμμετοχή, πέρα από μικροκομματικά συμφέροντα, θα βγούμε από το τέλμα που φτάσαμε σήμερα.
Έχουμε δύναμη να δράσουμε πέρα απ’ όσα μας υπαγορεύουν όταν είμαστε ενωμένοι, συνεργαζόμαστε και διεκδικούμε. Σε κάθε άλλη περίπτωση διάσπασης, η ιστορία έχει δείξει ότι ο κατακερματισμός, η διχόνοια και η διεκδίκηση εξουσίας οδηγούν σε παρακμή. Εμείς θα συνεχίσουμε, με σταθερότητα, να σας καλούμε όλους, μέσα απ’ το σύλλογό μας, να γνωστοποιούνται οι απόψεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονται στους συλλόγους διδασκόντων ασκώντας έτσι τα θεμελιώδη δικαιώματά σας,
Η φωνή και η ύπαρξη μας έχει σκοπό οργανωτικό και ενωτικό, όχι ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ, πιστεύουμε να θελήσετε να κάνετε μικρά βήματα που θα σημάνουν την αρχή της συμμετοχής σας στέλνοντάς μας τις απόψεις σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ekpaideytikoi@gmail.com. Ακόμη μπορείτε να σχολιάσετε στο Blog http://anexartitoiekpaideytikoi.blogspot.gr  ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας (τηλέφωνα και email υπάρχουν στο blog). Σκοπός μας είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένας συνάδελφος σε κάθε σχολείο, για να μεταφέρονται οι απόψεις εκατέρωθεν και στις συνελεύσεις.
Σας περιμένουμε να εργαστούμε όλοι μαζί για την ενότητα στον κλάδο μας!
Έχουμε άποψη για τα θέματα της εργασίας μας και πρέπει να το δείξουμε.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013
Οι συνάδελφοί σας
Γιάχου Πολυξένη, Κιουρτσόγλου Παρασκευή (90ο Αθηνών), Κινικλής Ιωάννης, Μπέσσας Ανδρέας (123ο Αθηνών), Παξινός Θρασύβουλος (5ο Δάφνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου